top of page

Little Eats 小吃

We're so excited to open the summer 2021 season at our dear friends' Le Peloton Café! We dreamt up this menu for a scorching hot summer's night, with plenty of bright flavours and crunch to perk you up and pair perfectly with an icy cold beer.

Wednesday 16 June 18h30 - 21h30

17 Rue du Pont Louis Philippe

Nous sommes tellement heureuses d'ouvrir la saison estivale chez nos chers amis le Peloton Café !  Nous avons conçues ce menu plein de fraicheur pour une soirée caniculaire, le mieux pour vous rafraichir autour d'une bière bien glacé !

mercredi 16 juin 18h30 - 21h30

17 Rue du Pont Louis Philippe

Untitled.001.jpeg

Menu (EN)

Triptych of bar snacks 5

Freshly-fried prawn crackers dusted with homemade furikake

Edamame speckled with earthy red spices

Crunchy spice-roasted peanuts

 

(v) Tiger's salad 6

Our ferociously green and crunchy mix of smacked cucumber, daikon, celery and vicious amounts of coriander with the zingiest of dressings

 

 (v) Iced tease noodles 11

Cold buckwheat noodles in a refreshingly icy green tea soy broth, plenty of crisp cold crunchy beansprouts, cucumber and a touch of nashi pears, served with half a black tea soy cured egg

 

Bang Bang Chicken bites 12

Tender thighs, shredded and dressed with our addictive bang bang sauce (sesame, umami and secret spices), on a crunchy wonton wrapper with plenty of scallions and topped with fried chicken skin

 

(v) White rabbit cookies 4

Our favourite childhood sweet (a toothsome milky taffy) baked into a chewy, buttery cookie

Menu (FR)

Triptyque des petits grignotages 5

Chips de crevettes saupoudrés de notre furikake secrète

Edamame parsemés d’épices 

Cacachuètes torréfiés maison

 

Salade de tigre 6

Terriblement vert et croquant; c’est du concombre, daikon, céleri et un jardin de coriandre avec une sauce acidulé bien relevé

 

(v) Nouilles thés glacés 11

Nouilles au sarrasin, servis fraiches, dans une sauce au thé vert et soja, garnis avec plein de pousses de soja, concombre et une touche de poires nashi, accompagnés d’un oeuf mariné au thé noir et soja

 

Bouchées de poulet bang bang 12 

Tendre cuisses de poulet dans notre sauce savoureuse bang bang (sésame, umami, épices secrètes) servis sur des feuilles de wonton frits, avec plein de ciboule et des craquelins de poulet

 

(v) Cookies White Rabbit 4

LE bonbon de nos enfances (imaginez un Carambar au lait) qu'on a mis dans un cookie moelleux

bottom of page